כניסה

 

 

התכנית ללימודי המשך - תקוות גדולות: סטודיו פתוח 2016, 29/6 - 2/7

פרטי האירוע
מארגן האירוע
התכנית ללימודי המשך
תאריך
29/06/2016
02/07/2016
שעת האירוע
19:00
מקום האירוע
קמפוס המדרשה
עלות
הכניסה חופשית
מידע נוסף
טלפון
דואר אלקטרוני
אתר אינטרנט
 
אתר אינטרנט
אתר אינטרנט

תערוכת האמצע של התכנית ללימודי המשך באמנות – המדרשה לאמנות
בערב הפתיחה: תקשור חי עם רפי לביא (1937–2007)
אוצרת : סמדר קרן


תאריך פתיחה: יום רביעי, ה-29 ביוני בשעה 19:00
תאריך נעילה:  יום שבת, 2 ביולי
שעות פעילות:  יום שישי 1 ביולי 11:00–15:00,  שבת 2 ביולי  11:00–17:00

מציגים: רוני אורן, גילת אלקסלסי, שולמית ביאלי, נורית גל, גיל דסיאנו ביטון, עלינא דקל, מורן ויקטוריה סבג, ג'קלין פערל, רונית צתרי, גדי קוזיץ, סימה קירשנר
תצוגת סוף שנה א' של התכנית ללימודי המשך באמנות במדרשה חוזרת השנה לפורמט הסטודיו הפתוח – סוף שבוע של תערוכות, פעולות ומפגשים אישיים עם אמני התכנית בחללי התצוגה במדרשה. קבוצת המציגים השנה כוללת 11 אמניות ואמנים, הבאים ממגוון גדול במיוחד של פרקטיקות אמנותיות, בהן: מוזיקה קלאסית, אדריכלות, תיאטרון חזותי ומשחק. באירוע הסטודיו הפתוח יציגו המשתתפים גופי עבודה בעלי נפח משמעותי, מעין מיני-תערוכות יחיד המבטאות היקף עשייה נרחב.


במהלך האירוע יתקיימו שני אירועים קבוצתיים:
(1) בערב הפתיחה יתקיים האירוע מדיום Medium: רפי (1937–2007) – פעולה אמנותית חד-פעמית של תקשור עם דמותו של רפי לביא ז"ל, מהאמנים המשפיעים ביותר על התפתחות הציור הישראלי בן זמננו ומהמורים המזוהים ביותר עם המדרשה. הפעולה היא יוזמה של חברי קבוצת הסטודנטים והיא מעלה שאלות ביחס למצבם של בתי הספר לאמנות, לעיצוב הנרטיב של עולם האמנות הישראלי ולעצם הרצון להתבונן עליו. זהו מהלך רפלקסיבי במהותו והוא בוחן גם את הסיטואציה הקונקרטית שאותה חברי הקבוצה עצמם, כאמנים, בחרו לקיים בתנאים המסוימים של אירוע הסטודיו הפתוח. מדיום Medium תיערך כפעולה חיה בנוכחות קהל.
(2) לאורך האירוע יוצג פרויקט משותף לתלמידי שנה א' ו-ב' באוצרותה של עינת עמיר: התערוכה Unchain My Art מסכמת סמינר פרויקטאלי בנושא שימוש בארכיונים מקוונים ובידע חופשי כחלק מהתהליך האמנותי. בהנחייתן של עינת עמיר, אמנית מולטידיסיפלינרית, ומיכל לסטר, מנכ"לית ויקימדיה ישראל, התוודעו הסטודנטיות והסטודנטים לויקי שיתוף, מאגר נתונים המכיל כ 32 מיליון קובצי מדיה לשימוש חופשי שכולם יכולים ויכולות לתרום לו ולהשתמש בו. הם חקרו את המאגר ואופני השימוש בו ויצרו כקבוצה קטגוריות חדשות למיון הדימויים.

תודה, הבקשה נשלחה.
מתעניינים בלימודים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.
9121*
 
9121*