הזמנה לתערוכת בוגרים 2012

עלות
מידע נוסף
אתר אינטרנט

בית הספר לאמנות המדרשה גאה להזמין:

תערוכת בוגרים 2012

יום שישי משעה 10:00 עד 12:30

מפת הגעה

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

בתום ארבע שנות לימוד, 54 בוגרים המתמחים במדיות שונות, מציגים יחד בתערוכת הגמר של בית הספר לאמנות - המדרשה, המכללה האקדמית בית ברל. התערוכה תתפרש על כל המבנים והחללים של קמפוס בית הספר.
מבט על עבודות הבוגרים הטריים מותיר רושם של התכנסות אל הפרטי ושל נקודות תצפית אישיות וזהירות אל פלחים מצומצמים של החיים. גם אם נדמה כי העבודות מפנות עורף אל המציאות האלימה שבחוץ, מבט משתהה יגלה אותה במקרים רבים רוחשת מתחת לפני השטח. האלימות מיוצגת לרוב בריחוק מכוון, אשר מושג באמצעות יד יציבה על הדק המצלמה המתעדת, על ידי מיסוך דימויי כח ומלחמה בג'סטות ציוריות, שימוש מניפולטיבי בצילום מן העיתון, בימוי מגושם של פעולות כמו-טרור, משחקי הרג בבובות, ביות של אסונות ומהומות אל תוך הסלון, קישוט יתר עד כדי בלהה, הטמעת החד והפוצע בחומר רך ועוד.
המדרשה מעניקה תואר אקדמי B.Ed.F.A באמנות, תואר ראשון בקולנוע B.Ed.F.A, לימודי המשך באמנות, ותואר שני M.Ed בחינוך לאמנות. מתקיימים בה לימודי תעודה באמנות, לימודי קולנוע, עיצוב ופיתוח משחקי מחשב, לימודי טיפול באמנויות ולימודי הכשרת מדריכים לאמנות.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

המדרשה לאמנות היא מוסד אקדמי מוביל בארץ בהכשרת אמנים בתחום האמנות הפלסטית, הוידאו, המדיה הדיגיטאלית והקולנוע. לצד לימודי האמנות מכשירים עצמם הסטודנטים להיות מורים לאמנות בבתי ספר. במדרשה לאמנות מלמדים טובי האמנים בארץ, שפועלם ניכר בתערוכות ברחבי העולם. אלו אמנים בעלי תפיסות שונות ואף סותרות, המייצגים בעשייה האמנותית שלהם ובפועלם כמורים את רוח המדרשה לאמנות – פלורליזם רחב המאכלס תפיסות עולם מגוונות, המתעמתות זו בזו ומייצרות שיח פורה וערני. גישה זו מאפשרת לסטודנט לפתח יכולת חשיבה וביקורת עצמית ולבסס לעצמו את דרכו האמנותית הייחודית. מקומה המכונן והמרכזי של המדרשה בתרבות הישראלית בא לידי ביטוי משמעותי בשיח האמנות הרווח כאן כמו גם בפעילויות שונות. כך, מפעילה המדרשה לאמנות ארבע גלריות שונות, מוציאה לאור כתב עת ייחודי, משמשת במה להרצאות אורח מגוונות, מקיימת לאורך השנה ימי עיון שונים, מקיימת שיתופי פעולה עם מוסדות מקבילים, מארחת מרצים- אמנים מחו"ל ועוד.