הזמנה לMessMedia6

הכניסה חופשית!
מידע נוסף
אתר אינטרנט

בית הספר לאמנות המדרשה בשיתוף עיריית כפר סבא גאים להזמין:

MessMedia6

Ctrl + Art
אמנות דיגיטלית בכפר סבא!

האירוע יתקיים במשך יומיים בימים רביעי - חמישי (1-2.8) במתחם קריית ספיר ובמדרחוב ירושלים בכפר סבא
בין השעות 20:00 ל- 23:00

פעילויות לילדים החל מהשעה 18:30

MessMedia6 מיועד למשפחות, צעירים ושוחרי אמנות
הכניסה חופשית!

כנסו ל
בלוג הלוהט של המסמדיה!

הצטרפו לאירוע בפייסבוק!
לכתבה על האירוע
לסרטון לקראת האירוע

מבט אל התרבות הדיגיטלית באירוע אמנות רב תחומי. מגוון רחב של עבודות אקספרימנטאליות משוחררות ורעננות: הצבות אינטראקטיביות, וידאו, צילום, ציור, משחקי מחשב, מופעי מוסיקה ועוד

האירוע ביוזמתה של עיריית כפר סבא ובניהול אמנותי של בית הספר לאמנות- המדרשה, המכללה האקדמית בית ברל.
ניהול אמנותי ואוצרות: אלונה פרידברג | הפקה אמנותית: אירית מילוא

MessMedia6 הינו אירוע רב תחומי בראיה ייחודית, המביט אל התרבות הדיגיטלית ומציף את שילובה בשדה האמנות הפלסטית. עיריית כפר סבא מארחת לראשונה את האירוע MessMedia שהתקיים בחמש השנים האחרונות בבית הספר לאמנות המדרשה, מכללת בית ברל. במסגרתו, יוכלו המבקרים להתרשם מהעיסוק של סטודנטים מהתכניות השונות: אמנות פלסטית, קולנוע, עיצוב ופיתוח משחקים, במדיה החדשה.

ב-MessMedia6 יוכל הקהל לבקר בתערוכת האמנות, להקשיב להרצאות בנושא מדיה חדשה ותרבות היום יום, לשחק במשחקי מחשב טריים, לצפות בהופעות מוסיקה אלקטרונית וגם רוק, להגיב בזמן אמיתי על הנעשה ולצפות בתגובות המבקרים האחרים, להשתתף בהפעלות אינטראקטיביות on location , כל זאת תחת שמיה הליליים של כפר סבא, עם בירה ביד (או בלי).

MessMedia6 אינטראקטיב:
משחקים: הקהל מוזמן לשחק בשישה משחקי מחשב מגוונים, הקרנות בכורה - פרי פיתוח של סטודנטים לעיצוב ופיתוח משחקים במדרשה. לרשות המשחק עומדת עמדה מפנקת המחוברת למקרן וידאו ענק להעצמת חווית המשחק!

הרקדת אווטארים: הקהל מוזמן להפעיל דמויות אווטאר ולהרקיד אותן בתחרות ריקודים. הסגנון והמוסיקה לבחירת המשחק! הצופים בתחרות מצביעים לאווטאר האהוב עליהם. בסוף כל ערב יוכרז זוכה!

MessMedia6 מופעי מוסיקה:
יום ד' 1/8:
החל מהשעה 19:00 DJ גלריה 29 – מסיבה אלקטרונית!
יום ה' 2/8:
20:00 - ליאת דניאלי ויעל מאירי - מופע אימפרוביזציה אלקטרונית של מילים וסאונד.
21:00 - SEVEN MORGUES - מופע אינדסטריאל פרוגרסיב בביצוע ההרכב המעולה של אורן בן יוסף, אריה קישון, ירון אלוש, תומר יעקובי וזיו סלומון.
22:00 - מסילת ישרים - עופר טיסר במופע Hip Hop
MessMedia6 הרצאה:
יום ד' 1.8 בשעה 20:00 מאת עו"ד ד"ר נמרוד קוזלובסקי - תרבות דיגיטלית ומחאה. בנוסף, תערכנה שתי הרצאות לקהל הרחב מפי דוברים ממובילי חקר ההשפעה של המהפכה הדיגיטלית על היום יום העכשווי.

-----------------------------------------------------------------------------------

יהודה בן חמו - ראש העיר כפר סבא: "זו הפעם הראשונה שעיריית כפר סבא מארחת אירוע מסוג זה. מדובר באירוע אמנותי ממדרגה ראשונה, בו לוקחים חלק סטודנטים מוכשרים, שהופכים את האמנות הדיגיטלית העכשווית לאמנות זמינה בגובה העיניים לכל חובב אמנות. שני הערבים הקסומים יהפכו את רחובותיה של העיר כפר סבא לבד קנבס וירטואלי, שעליו יוצגו יצירות האמנות השונות. אירועי MessMedia הינם אירועים בעלי ערך תרבותי מוסף, המשלב את הסטודנטים בקהילה ונותן להם הזדמנות חד פעמית לחשוף את יצירותיהם בדרך ייחודית ומקורית. אני מזמין את כולם לקחת חלק באירוע ומקווה כי האירוע האמנותי הזה למסורת איכותית בעיר כפר סבא".

אשל ארמוני מנכ"ל העירייה: "מדובר באירוע צעיר, מרתק ותוסס ואנו מזמינים את כל התושבים בני כל הגילאים ליהנות מאמנות דיגיטאלית ופעילות מאתגרת וייחודית שתצנן לכולנו את ימות הקיץ ".

אלונה פרידברג – מנהלת אמנותית ואוצרת: "השילוב בין מדיה חדשה לשדה האמנות הפלסטית, מרחיב לאין שיעור את תחומי העיסוק המסורתיים של שדה האמנות כמו ציור, פיסול, צילום וידאו וכו', זאת בנוסף לאופני הביטוי החדשים שהוא מוסיף עליהם. הרחבה זו עדיין בהתהוות והגדרה. אחד היתרונות של פעולה במרחב מתגבש, הוא חוסר במתווים קודמים, חופש להתנסות, לחפש ולעצב גבולות, תוך תנועת הלוך ושוב בין השדה הדיגיטלי הפתייני, לבין השדה המסורתי של האמנות הפלסטית. אריגתם האפשרית או הבלתי אפשרית של המדיה הישנה לזו החדשה, היא ליבתו של אירוע זה.