המכללה האקדמית בית ברל > תכניות לימודים > פקולטות > אמנויות - המדרשה > חדשות ואירועים > אירועים > הזמנה לתערוכתו של שי קוצ'יארו , דיוקן 1 #, בגלריית הצילום של בית הספר לאמנות המדרשה

פרטי האירוע
מארגן האירוע
תאריך
22/10/2012
שעת האירוע
מקום האירוע
הגלריה לצילום
עלות
מידע נוסף
אתר אינטרנט

בית הספר לאמנות המדרשה שמח להזמין:

דיוקן 1
שי קוצ'יארו

במהלך השנה הקרובה יוצגו בגלריה סדרה של תערוכות יחיד העוסקות בצילום דיוקן.

את השנה פותחת תערוכתו של שי קוצ'יארו. להבדיל משאר הצלמים העומדים להציג השנה בסדרת תערוכות הדיוקן ושגופי עבודתם מכילים דיוקנאות בין השאר, שי קוצ'יארו מצלם דיוקנאות בלבד.

את הדיוקנאות הוא מצלם לעיתים בסטודיו, לעיתים ברחוב ולעיתים הדיוקנאות מצולמים בסביבת העבודה והמחיה של מושא הצילום. בתערוכה זו מוצגים דיוקנאות מתוך הסדרה "מסדרים" במסגרתה צילם קוצ'יארו חיילים ביחידה המדברית הבדווית של חטיבת גבעתי וקבוצת מתנדבים בזק"א ירושלים. בנוסף דיוקנאות של סוהרות בשירות חובה המשרתות בכלא ביטחוני ושני דיוקנאות נוספים- רקדן בטן ומתאגרפת. המצולמים כולם אנשים צעירים הלובשים מדים (או תלבושות) המציבים אותם בהקשר חברתי פוליטי ומגדרי. יחד עם זאת צילום הדיוקן האינטימי פורץ את גבולות התפקיד אותו לקחו על עצמם המצולמים ועוסק במפגש בין הפרטי לקולקטיבי.

שי קוצ'יארו נולד ברומניה סיים את לימודיו במחלקה לצילום, האקדמיה לאמנות ועיצוב בצלאל, ירושלים (2004-2001). הציג תערוכת יחיד: במוזיאון חיפה לאמנות, גלריה דולינגר. השתתף בתערוכות קבוצתיות, ובהן: תערוכת צילום קבוצתית, מוזיאון תל חי ובגלריה Städtische בגרמניה.

נועה בן-שלום